Har du overvejet mezzanin i din lagerbygning?

Har du overvejet mezzanin i din lagerbygning?

24. oktober 2019 Slået fra Af Redaktion

Det går godt i din virksomhed, og det hele kører godt rundt med gode medarbejdere og godt arbejdsmiljø. Der er faktisk ingen problemer. Der har i hvert fald ikke været nogle problemer før nu. I din lagerbygning, begynder gulvpladsen at blive meget presset. Der er ikke plads til så meget mere nu, og det er et problem, fordi du ved, at der kommer mere. Det gør der hele tiden, og derfor kan det ikke fungere, hvis du ikke har mere gulvplads, som du kan give af. Du skal derfor i gang med at tænke forskellige løsninger. Hvad kan i gøre? Hvordan kan i løse dette problem?

En indskudt etage, mezzanin.

En mezzanin kan faktisk være en utrolig god løsning på et problem, der bare er frustrerende at skulle tænke på. Mezzanin er en god løsning, fordi det er den løsning, der er nemmest at udføre. Overvej hvad du ellers har af muligheder, hvis du er løbet, tør for mere gulvplads, og du virkelig ikke kan se, hvordan der skal kunne stå mere på gulvet. Resultatet ville faktisk være, at du ville være nødt til at lede efter andre bygninger med mere plads. Med en indskudt etage får du mulighed for at udnytte det lagerkapacitet, som du allerede har, uden at skulle bruge flere penge. Det vil selvfølgelig være dyrere at skulle finde en ny bygning hver gang, at du løb tør for mere gulvplads.

Du kan måske være bange for, at når du ikke har så meget gulvplads, og du først skal til at montere en indskudt etage, at det vil tage alt for lang tid. Du har selvfølgelig brug for en løsning hurtigst muligt, så du ikke står med alt for lidt plads i din lagerbygning. Dog er det hurtigt klaret at få en aftale på plads, så du skal ikke bekymre dig.