Har du overvejet at se en healer?

Har du overvejet at se en healer?

13. august 2020 Slået fra Af Redaktion

Vi har aldrig haft så gode muligheder for at tage kontrol over vores eget liv, som vi har i dag. Vi vælger vores egen uddannelse, tøjstil, diæt og meget andet. Ja, vi kan endda styre hvilken læge, vi ser. Hvis du oplever ubalance i dit liv, er du altså flere muligheder for at få det bedre. Du kan for eksempel overveje at besøge en healer, som kan hjælpe dig på andre måder end en traditionel læge. Det er vigtigt at slå fast, at du naturligvis altid skal besøge en læge, hvis du føler dig syg, men healing kan være et fremragende supplement, hvis du har brug for noget mere hjælp i din hverdag.

Hvad laver en healer?

Forskellige healere arbejder på forskellige måder, men det foregår ofte ved, at healeren lægger sine hænder forskellige steder på din krop, hvilket kan genskabe balancen i kroppens energier. Det skal føles behageligt for dig, og mange oplever at komme i en trancelignende tilstand. Reaktionerne kan dog være meget forskellige fra person til person, så du skal heller ikke undre dig, hvis du oplever prikken i kroppen, rumlen i maven eller noget andet. Resultatet af en healing er ofte en følelse af fred og større motivation, men det er også vigtigt, at man tager den lidt med ro de første 24 timer efter healingen.

Hvorfor gå til en healer?

Du behøver ikke nødvendigvis være syg for at besøge en healing. Det kan værre, du har problemer med eksamensangst, flyskræk eller lignende, for det kan en healer også hjælpende med. Følelsen af ro og klarhed er den samme, og sommetider er det lige det, man har brug for. Tøv derfor aldrig med at tage kontakt til en healer og høre, om vedkommende kan hjælpe dig. Dine behov er nemlig altid det vigtigste og bør sættes i centrum.