Har du behov for ekstra støtte, når du skal bevæge dig rundt?

Har du behov for ekstra støtte, når du skal bevæge dig rundt?

22. oktober 2019 Slået fra Af Redaktion

Der var engang, hvor det var nemt at komme rundt, og du kunne sikkert også nemt tage ud og løbe en tur, når vejret og lysten var til det. Der tænkte du ikke over, at det var svært at gå eller komme ned at handle. Men det kan det blive med alderen, og pludselig kan du ikke bare selv gå ned til supermarkedet og handle ind. Her vil gåturen derned, allerede udmatte dig og gøre det meget svært at gå. Det kan være, at du får helt smerter, hvis du ikke har noget at støtte dig op af. At blive hjemme i huset alle timer i døgnet, er ingen løsning på problemet, og derfor skal du have noget, der kan hjælpe dig. Det vil i sidste ende nok gøre dig trist, hvis du kun havde mulighed for at sidde hjemme.

Rollator til inde- og udendørs brug

En rollator er en fantastisk mulighed, der findes i dag. Den kan faktisk hjælpe dig med at bevæge dig rundt med mindre smerter og mindre besværlighed. Det kan godt være, at det stadig tager lang tid at gå ned til supermarkedet og få handlet ind, men du får gjort det, og det i sig selv kan give en glad følelse til dig.

Du kan pludselig næsten alle de samme ting som før, og du skal ikke længere være ked af, at du ikke selv kan tage ned at handle. En rollator kan i høj grad hjælpe dig til at komme ud udenfor. Du kan selv tage ud på gåture eller få noget frisk luft. Du kan også gå en tur ned til byen og sætte dig på en bænk der, hvor du kan nyde byen og komme ud af hjemmet. Det bliver nemmere for dig at bevæge dig rundt i dit eget hjem.