Grupperejser for unge der vil have en oplevelse for livet

21. august 2019 0 Af Redaktion

Drømmer du om at komme på dit livs rejseeventyr? Tage ud og opleve verden og få minder for livet? Med Adventuredk kan du komme på din drømmerejse, og få en oplevelse du aldrig glemmer. Vi har rejser til destinationer over hele verden, så hvad end du har lyst til at besøge Asien, Sydamerika, Afrika, Australien eller Nordamerika, har vi garanteret noget for din smag. Vi tilbyder også jordomrejser, hvor du besøger flere kontinenter undervejs, hvis du drømmer om at opleve så meget som muligt på din rejse. Uanset hvilken rejseform du vælger, vil du få oplevelser for livet med Adventuredk og komme hjem med fantastiske minder i kufferten.

Adventuredk tilbyder grupperejser for unge i alderen 18-35 år. Vores rejser går til stort set alle verdens hjørner og har fokus på adventure, fællesskab, kultur og natur. Når du rejser med os, kommer du afsted med en gruppe af andre unge, og sammen skal I ud på eventyr og opleve verden. Det specielle ved at rejse med andre unge er, at du får nogle at dele alle de fantastiske oplevelser med undervejs og selvfølgelig en masse nye venner. En rejse med Adventuredk vil tage dig fra toppen af verden til bundet af havet. Du vil blive udfordret, få rykket dine grænser, møde nye kulturer og få oplevelser for livet.

Rejseprogrammet er spækket med de fedeste oplevelser og største must-sees på destinationerne, og på relativt kort tid vil I opleve en hel masse. Vi har lokale guider med på alle ture, som kender områderne ud og ind, hvilket betyder, at I får den mest autentiske oplevelse af, de lande I besøger. Den ene uge vandrer I til toppen af et bjerg, mens I den næste daser på den smukkeste bountystrand. I besøger larmende storbyer den ene uge, og lokalbefolkningen i små landsbyer den næste. Oplevelserne er mange og kontrasterne er store, og efter en rejse med Adventuredk kommer du hjem med kufferten fuld af fantastiske minder!