Gør arbejdsdagen sundere for dine medarbejdere

Gør arbejdsdagen sundere for dine medarbejdere

10. maj 2019 Slået fra Af HDesign

Er du virksomhedsejer? Og vil du gerne sikre, at dine medarbejder har det godt? Og være med til bevarer deres fysiske såvel som psykiske sundhed? Så læs med her hvor du får nogle gode råd til arbejdsredskaber o.lign. som kan gøre arbejdsdagen både nemmere og sundere for dine medarbejder. Arbejdstilsynet sætter store krav til medarbejdernes måde at arbejde på. Men du kan som arbejdsgiver også gøre yderligere, for at dine medarbejdere slipper for unødig belastning.

Transportbånd hjælper håndværkerne

Er din virksomhed en håndværkervirksomhed? Så bliver dine medarbejdere sikkert udsat for nogle tunge luft. Disse tunge luft kan man i høj grad mindske. Du kan f.eks. investere i et transportbånd. Et transportbånd kan bådes bruges til sand, sten o.lign. men kan også bruges til andre former for genstande. Med et transportbånd kan din medarbejder grave, rive ned eller lign. og blot smide jordet eller stenene op på transportbåndet, hvorefter det bliver ført til en container eller, hvor I ønsker, det skal føres hen.

Brug rullebånd til at pakke varer

Lever din virksomhed af at sælge varer? Og skal dine medarbejdere pakke disse varer i kasser, inden de bliver sendt afsted? Så er det yderst vigtig, at denne proces bliver gjort på en ergonomisk sund måde. Ellers vil dine medarbejderes kroppe blive udsat for unødigt slid. Tag et kig på dine medarbejderes arbejde og overvej hvordan du kan forbedre deres arbejdsstilling. Kunne de måske bruge en form for samlebånd? Så tag et kig på nogle rullebaner til industri som også kan bruges til f.eks. at samle varer i kasser.  Med en rullebane kan dine medarbejder sætte varerne fra sig og rulle dem frem og tilbage, alt efter hvad de skal bruge.

Du kan også overveje, hvordan varerne er placeret. Er de placeret i høje stakke, eller på hylder som er svære at nå. Måske kan de sættes i en højde som er behagelig for dine medarbejdere.