Gode tips til at være sommerklar

Gode tips til at være sommerklar

26. maj 2019 Slået fra Af HDesign

Sommeren er stort set over os, og de fleste af os vil gerne være pæne, når vi er på stranden. Det er nok for sent til, at du kan lave den helt store ændring, men der er alligevel mange ting, som du godt kan nå at ændre på. For det er ikke alt, som kun handler om ens kost.

Vælg noget lækkert sommertøj

Hvor alle andre altid fokuserer på kosten, som det første, så vil vi gerne slå et slag for noget helt andet. Nemlig det tøj, som du har på.

Hvis du vil have det godt med dig selv denne sommer, er det en god idé at vælge noget flot og lækkert sommertøj. I stedet for at tænke over, hvordan du får den perfekte strandkrop, kan du i stedet fokusere på dit sommertøj. De fleste af dine feriebilleder kommer alligevel også til at være dig med dit sommertøj på.

Her er der meget lækkert sommertøj, som du kan vælge. Du kan f.eks. tjekke ZE-ZE tøj ud, da de har en flot sommerkollektion.

Spis sundt

For at være sommerklar skal du selvfølgelig grille. Hver gang du spiser kød så lav nogle sunde retter til. Det kan være en lækker sommersalat. I stedet for at spise den klassiske kartoffelsalat kan I i stedet vælge bagte kartofler eller friske kartofler.

Op til din sommerferie kan du vælge at gå efter de sunde alternativer hver gang, at du skal have aftensmad og frokost. På den måde vil du nå at få en flot figur til sommerferien. Det er desuden også en kost, som du sagtens kan fortsætte med under sommeren og efter sommeren.

Men vi skal da alle sammen have jordbær med fløde, så det er en god idé at tænke over, hvad du spiser, inden du går i 100% i feriemode.