Giv din computer bedre brugsmuligheder med USB-hubs

Giv din computer bedre brugsmuligheder med USB-hubs

20. september 2018 0 Af HDesign

Hvad end det er, fordi man selv har brug for flere USB-porte til sin egen computer, eller fordi man skal hjælpe sine medarbejdere lidt på vej og give dem mulighed for at koble flere enheder til sin computer på en gang, så er USB-hubs vejen frem. USB-hubs fungerer som et ekstra stik, der giver dig muligheden for at koble flere enheder til computeren, end der originalt er plads til. Den minder umiddelbart lidt om en stikdåse, fordi man kan bruge den som et samlested for alle sine USB-stik, og kan bruge dem på samme tid. Det er altså både smart og effektivt på en arbejdsplads, hvor man måske har behov for at dele flere enheder med computeren på en gang.

Læs mere om Ateas store udvalg af USB-hubs på deres hjemmeside, hvor du kan se de mange forskellige varianter de tilbyder. De har altid stort fokus på, at produkterne er i allerhøjeste kvalitet, og du kan finde både små og store USB-hubs. Skal du kun bruge lidt ekstra plads, kan du for eksempel få en med 4 ekstra pladser i, men har du brug for at koble mange enheder til, så kan du også få USB-hubs med helt op til 20 adgange.

 

Find den USB-standard, som opfylder dine behov

Udover at der er forskel på størrelsen og antallet af adgange i USB-hubs, så er der også forskel på den USB-standard, man vælger. Hos Atea tilbyder de både USB 2.0, USB 3.0 og USB C. Den klassiske variant er naturligvis USB 2.0, og USB 3.0 er videreudviklingen af denne. USB 3.0 gør det hurtigere at overføre data til computeren, samtidig med at den giver mulighed til at overføre filer til og fra computeren på samme tid. Skal man til gengæld bruge en endnu hurtigere datahastighed og dataoverførsel, så kan det være, man skal have fat i en USB C, da den overfører med dobbelt så hurtig hastighed som USB 3.0.