Find stilen til dit næste badeværelse

Find stilen til dit næste badeværelse

11. maj 2019 Slået fra Af HDesign

Bad og fliser hører sig til i et badeværelse, men der er meget mere til kunsten at have et lækkert badeværelse end som så. Ofte handler det om typen af badeværelsesfliser og om hvordan man sammensætter stilen i dette vigtige men ofte lettere overset rum i boligen. Nedenfor er samlet tre særegne udtryksformer, der hver har deres egne unikke fordele og kvaliteter. Læs med og lad dig inspirere til dit eget måske kommende badeværelse.

Tre særegne udtryksformer til badeværelset

Natursten, klassiske fliser, terrazzo … der findes mange typer af fliser til badeværelse, men det kan på samme tid være svært at finde hoved og hale i. Nedenfor er nogle af disse typer af fliser samt deres tilhørende stil og udtryk beskrevet, så du lettere kan orientere dig i det store udbud af lækre typer af fliser.

  • Fliser i natursten kan fås i mange varianter alt efter hvor i verden de kommer fra, hvilke stenbrud og fra hvilke bjergarter. Natursten er en god måde at bringe naturen tilbage ind i hjemmet, og med bestanddelene af mineraler, metaller og forskellige aflejringer af organismer giver de et sandt spark af noget råt og naturligt, vi ellers har det med at glemme.
  • Klassiske fliser går man sjældent fejl af. Også disse findes i alverdens afskygninger og farver, og indbyder ofte til kreativitet. Ønsker du for eksempel lækre grønne fliser eller et fedt mønster, er det i denne stiltype, du skal finde inspiration.
  • Terrazzo kan give et helt særligt udtryk og virkelig binde alting sammen. Med de mange små sten, der er delelementer i en større sammenhæng, kan du vælge den kombination, der tilfører dit badeværelse den rette mængde kant og ikke mindst et retro udtryk.

Mange flere muligheder

Du kan finde yderlige information på https://shop.badogfliser.dk/shop/frontpage.html, hvor du kan se mere om de forskellige flisetyper og udtryksformer til badeværelset. Her kan du blandt andet også få visuel inspiration i massevis med de flotte showroom badeværelser, eller du kan shoppe efter badeværelsesudstyret, der kan matche præcis den type af fliser, du vil have i dit badeværelse.