Find fred på stranden

Find fred på stranden

18. august 2020 Slået fra Af Redaktion

Der er få ting så afslappende som at gå en dejlig tur på stranden og kigge ud over havet. I en travl hverdag fyldt med deadlines, e-mails og skærmtid, kan der være noget helt unikt over at bruge tid i naturen uden digitale forstyrrelser. Hvis du har svært ved at overskue din hverdag og har brug for noget mere ro, kan det altså være en rigtig god idé at tage en tur på stranden i dit eget selskab. I denne guide kan du få inspiration til to forskellige aktiviteter, du kan lave på stranden.

Led efter rav

Rav er betegnelsen for ældgammelt, forstenet harpiks, og det er utroligt smukt. Det er desværre ret sjældent, så derfor skal du have øjnene med dig, hvis du går på ravjagt. Men hvis du tager dig tiden, kan det være en utroligt meditativ oplevelse at lede efter de små, orange forsteninger. Hvis du gerne vil gøre det nemmere for dig selv, kan du overveje at købe ravlygter. De fleste kan kun bruges ved skumring eller i totalt mørke, og det er en perfekt måde at opleve roen ved en strand om natten. Når du har fundet ravet, kan du bruge det til at lave smykker eller andet pynt i hjemmet.

Tag en svømmetur

Svømmeture i havet behøver ikke at være begrænset til juni, juli og august. Selvom det måske er lidt koldt, er der nemlig også noget ret fantastisk over at bade i havet forår, efterår og endda om vinteren. Det kræver noget tilvænning, men det kan ende med at blive lige det, som din krop har brug for. Der findes heldigvis masser af vinterbadeklubber forskellige steder i landet, så din nye hobby kan sagtens være en social oplevelse, hvis det er sådan, du helst vil have det. Det er helt op til dig at bestemme.