Fem elektroniske designs du ikke vil undvære

Fem elektroniske designs du ikke vil undvære

10. september 2018 0 Af HDesign

Der er sket meget med elektronikken de sidste år, og i dag kan de hjælpe os med stort set alt. Nogle er mere nødvendige, mens andre blot er fede og gør vores hverdag lettere. Her får du fem bud på elektroniske designs, som gør hverdagen lettere, og som virkelig viser, hvordan teknologien har udviklet sig.

 

1.   Smart Watch

 

Et Smart Watch er uret, der gør din hverdag nemmere. Du tilslutter det blot til din Smartphone, hvorefter du kan modtage SMS’er, opkald og høre musik, træne og så videre, via uret. Så kan du lade mobilen blive i tasken eller lommen og hurtigt tjekke, om der foregår noget vigtigt via uret, som selvfølgelig også fungerer som et almindeligt ur, der fortæller dig klokken.

 

2.   Snack maskiner

 

Måske er du vild med candyfloss og får det alt for lidt. Eller måske er det popcorn? I dag kan du få alverdens forskellige maskiner, som hurtigt forbereder en snack til dig. Maskinerne fungerer også perfekt til en fest, hvor de kan imponere og forsyne dine gæster med lidt lækkert.

 

3.   Virtual Reality briller

 

Hvis du synes, hverdagen er lidt for kedeligt eller blot ønsker at gøre dit spil lidt sjovere og mere virkelig, så kan du prøve virtual reality briller. De sættes på telefonen, hvorefter de sættes for dine øjne, og så er du med i spillet. Der medfølger to controllers, så du også kan bruge armene og virkelig føle, at du er i en ny virkelighed.

 

4.   Strøm hvor end du er

 

I og med at telefonen i dag bruges til næsten alt, så sluger det også en del strøm. Står man ikke i nærheden af en stikkontakt, kan det være noget af det mest frustrerende ikke at have mere strøm tilbage. Men dette gør en power bank dig fri for. Power bank’en kan købes i forskellige størrelser og derved have til op til mange opladninger på én. På måde kan du oplade telefonen, lige meget hvor du er.