Fede idéer til at skabe din helt egen stil

Fede idéer til at skabe din helt egen stil

21. juni 2019 Slået fra Af Redaktion

Når man prøver at skabe et bestemt look med ting, som man selv syntes er fede, så er det vildt irriterende, hvis man ser andre i det og det kan være med til at sænke ens mening om tøjet. Derfor er der mange, som foretrækker at få deres tøj fra andre kilder, så det måske er mere unikt og passer bedre til dem. Der er flere gode måder at opnå dette på og det gælder bare om at være lidt kreativ, for så er verden fyldt med gode muligheder for at få en federe stil.

Gå en tur i genbrugsbutik

Hvis du leder efter ting, som andre med garanti ikke har, så er genbrugsbutikkerne rundt omkring et rigtigt godt sted at starte. Det er nemlig steder, hvor udvalget ændrer sig hele tiden og hvor der aldrig er to af de samme ting. Det betyder, at man kan finde helt vildt mange fede ting her, men samtidigt betyder det også, at man godt kan forberede sig på ikke at finde noget hver gang. Det er nemlig ikke altid, at de lige har noget fedt, der passer lige ind i ens stil. Hvis man vil have det maksimale ud af denne shoppingform, så skal man kende mange gode butikker og så cirkulere lidt rundt imellem dem. På den måde kan man finde de fede ting i hver butik og så behøver man næsten ikke at give noget for det. Tøj fra en genbrugsbutik er nemlig markant billigere end tøj fra andre steder og så er det tilmed meget mere klimavenligt, fordi man ”deler” CO2-aftrykket med de personer, som har ejet det før. Hvis man er mere til at have total kontrol selv, så kan man vælge at anskaffe sig en symaskine, så man kan stå for sin helt egen stil.

Køb en symaskine og genvind kontrollen over din stil

Hvis du vælger at købe en symaskine, så er det noget af en investering. Det betyder, at man skal lave et par stykker tøj, før det kan svare sig, men hvis man laver nok, så kommer det til at være en meget billigere måde at anskaffe sig tøj på, fordi det er meget billigere at købe metervarer kontra at købe ting fra ny, hvor det allerede er syet. Hvis man bliver god til at sy sit eget tøj, så kan man være sikker på, at ingen kan hamle op med ens evne til at skabe sin egen stil. For mange er dette en hobby, hvor de kan få lov til at udfolde deres kreative sider, men for andre kan det næsten blive en livsstil at finde nye projekter, som kan blive det helt nye, som man vil gå i gang med. Hvis du mangler en god symaskine, så køb en Janome symaskine med fem års garanti her og tag det første skridt i retningen mod at få din helt og aldeles egen stil. Så mangler du bare nogle metervarer og noget tråd og så er du kørende.