Drop begrænsningerne med printerløsningen fra himmelen

Drop begrænsningerne med printerløsningen fra himmelen

6. oktober 2019 Slået fra Af Redaktion

Måske er du blevet spist af med undskyldningen ”Nej, vi kan ikke få en printer. Det er for dyrt med anskaffelse og køb, og ikke mindst med blæk”, eller måske er du den, der har spist andre af med den, desværre, klassiske undskyldning. Det er synd, fordi printeren er en fantastisk opfindelse. Den kan virkelig helt bogstaveligt talt få dine ideer fra tanke til virkelighed.

Som privatperson eller som husholdning er fordelene uendelige. For eksempel kan du bruge printeren til følgende ting derhjemme:

  • Få familiebillederne ud af de digitale kameraruller, og få dem brugt. Du kan med fordel klippe og klistre dine familieprint til en kollage eller noget helt andet

  • Du kan også lave dine helt egne personlige plakater, eventuelt designe dem elektronisk, printe dem og derefter hænge mesterværkerne op

  • En mere praktisk situation, hvor man har brug for print er for eksempel, når man skal have printet eksamenspapirerne. Her har du brug for en god printer, og det sørger vi for til dig

Jaja, tænker du måske, fordi du godt allerede vidste, hvor smart printeren er. Men vidste du også, at det er fortid nu? Lej en printer, så du slipper for omkostningerne ved køb og installation af en ny printer, samt blæk? Ja, du hørte rigtigt. Blæk og farve hører med i udlejningen!

Printere er også smarte til din virksomhed, lige godt størrelsen.

Det er smart for den lille virksomhed, fordi de hermed ikke skal anskaffe sig noget permanent, da små virksomheders opstart og udvikling i forvejen er omkostningsfuld.

Men der er mindst lige så smart til den store virksomhed. Modsat den lille virksomhed, så ved de her, at de er afhængige af printere. Men blæk og farve kan være dyrt i så store mængder- vi løser dette problem og mange flere for alle virksomheder, store som små.

Det mener vi er den bedste løsning for alle