Driller din virksomheds opsætning af lys, lyd og billede?

Driller din virksomheds opsætning af lys, lyd og billede?

13. maj 2019 Slået fra Af HDesign

Har man en virksomhed, er det nok næppe atypisk at støde på udfordringer, når man skal træde ind i ukendt territorie. Det kan være indenfor mange områder, men for eksempel indenfor AV-udstyr, når dette skal bruges i forbindelse med forskellige events eller konferencer. Det kan være, at de audiovisuelle installationer, du har i tankerne, kunne bruge en hjælpende hånd til at komme ud i verden, eller at du på anden vis har brug for at få taget hånd om rammerne for et event.

Til hvilke former for arrangementer er hjælp en god idé?

Der er ikke rigtigt nogen regler for, hvilke rammer, der sættes op. Har man brug for hjælp med udstyr indenfor AV, for eksempel alt fra videoudstyr til lys og lyd, er det bare med at tage kontakt og få den professionelle opsætning, man har brug for.

Det kan for eksempel være ved afholdelse af kongresser, pressemøder, messer, produktpræsentationer, eller salgsmøder, at der er brug for assistance ved det AV-tekniske. Det kan også være, at personalemødet, undervisningen, uddannelsen, fokusgruppen, eventet, det sociale arrangement, koncerten eller festen ligeledes kunne bruge professionel opsætning af lys, lyd og billede.

Der er god hjælp at hente

Heldigvis er der både god og professionel hjælp at hente, og et firma som DVC klarer stort set alt indenfor emnet AV-udstyr. De dækker desuden hele landet med deres placering i de tre største byer, København, Aarhus og Odense, så der heller ikke på den front behøver være noget at bekymre sig om.

Der er god mulighed for innovative løsninger indenfor en bred række af områder, og går du med en tanke om for eksempel interaktive installationer eller andre lignende tiltag, er det både realistisk og overkommeligt at finde ud af en løsning, der kan bruges til dette.

Også de mere lavpraktiske udfordringer er noget, der kan løses med AV-udstyr og tilhørende opsætning. Det kan for eksempel være videokonferencer og udstyr til at muliggøre dette, hvis de geografiske afstande indenfor mødedeltagerne er for store til fysisk at mødes gang på gang.