Alt du skal vide om forsvarsadvokater

Alt du skal vide om forsvarsadvokater

19. december 2019 Slået fra Af Redaktion

Har du behov for en forsvarsadvokat, det kan være du skal i en sag, eller bare har nogle spørgsmål, så er det godt at vide hvad du egentlig skal gøre, og hvad der sker hvis du kontakter en advokat. En advokats opgave er at rådgive dig bedst muligt under en sag. Hvis du bliver varetægtsfængslet, har du ret til en advokat indenfor 24 timer, og stillet for retten indenfor 24 timer, der får du udleveret en advokat, men ellers skal du selv betale for en advokat, så er det nemlig privatantaget.

Hvad hjælper de med

Hvis du vil finde en advokat i Herning, kan du få hjælp til diverse sager. Alt fra tyveri til vold, en advokats opgave er nemlig at stå til rådighed, lige meget hvad der er. Find advokat herning på nettet, og læs mere om det er noget for dig. En advokat har nemlig for det meste tid til at svare på spørgsmål, men det kan sagtens blive dyrt.

Hvilke opgaver har en forsvarsadvokat

En advokat har den opgave at tiltale interesser hos den sigtede, der er forskellige opgaver indenfor hvordan advokaten tager parti, men han/hun har pligt til at være på din side. Inden en retssag skal advokaten høre politiets afhøringer, for at få taget lidt efterforskningsarbejde og lign, så de ved noget om hvad der sker. En advokat kan få udleveret alt indenfor vidner osv., så han/hun ved hvad de skal snakke med dig omkring, og hvordan de kan arbejde med det hele på.

Hvis du nu laver en forbrydelse, så skal den sag i retten, en advokat vil i det tilfælde holde med dig under hele retssagen. Advokaten skal tale for frifindelse og mindre straf i retssagen, og det er advokatens opgave at få dig fri. Efter dommen eller lign vil en advokat vejlede dig bedst muligt fremad.