6 tips: Sådan får du mere motion ind i din hverdag

6 tips: Sådan får du mere motion ind i din hverdag

8. oktober 2022 0 Af HDesign

I en travl hverdag får de fleste måske ikke helt motioneret nok. Hvilket er forståeligt, for når børnene er lagt i seng, vil man bare gerne slappe af eller komme foran med de huslige pligter, som man desværre ikke slipper for. Dog bør man prioritere at få motion ind i sin hverdag, så man motionerer regelmæssigt og i mindst 30 minutter hver dag.

Ved ikke at motionere nedprioriterer du dit helbred, og det kan gøre dig mere sårbar over for en lang række sygdomme. Derudover er der flere undersøgelser, som viser, at jo bedre kondition man har, desto mere effektiv er man på arbejdet. Dertil så øger motion dit humør og giver dig mere energi (selvom det måske ikke føles sådan altid. Især lige efter træning).

Vi vil her komme ind på 6 tips, du kan gøre allerede i dag til at få mere motion ind i din dagligdag:

  • Stå af bussen et stoppested tidligere, og gå resten af vejen
  • Hold møder, hvor du går sammen med din kollega
  • Brug frokostpausen på at gå rundt på kontoret eller udenfor med en kollega. Så får I både frisk luft, som giver mere energi på de sidste timer af arbejdsdagen, set lidt af området og motion (det må være, hvad man kalder en win-win-situation)
  • Hvis du har børn, kan du inddrage dem i din træning
  • Hent kaffe eller vand på en anden sal, så du bliver nødt til at gå lidt længere
  • Træn sammen med andre

Få mere motion på arbejdspladsen med det rigtige redskab

Er du mere typen, der elsker at få motion uden at ’’lave’’ noget? Så kan man anskaffe sig en eller flere backapp stole til kontoret. Disse stole er ergonomiske og uden ryglæn. Ved at bruge stolen træner du din ryg, mens du sidder og arbejder. Derved forbedrer det din kropsholdning samtidig med, at du forbrænder 19% energi. Som minimum!  Stolene kan bruges hver dag eller som supplement til den almindelige kontorstol. Til nogle af modellerne kan man endda få hjul til, så man nemt kan flytte stolen.

Den originale backapp stol har flere end 100.000 brugere over hele verden. Modellerne er ikke blot flot designet, men også funktionelle. De kan give dig mere motion i hverdagen, og næsten helt uden, at du rører en finger. Det lyder da meget lækkert, ikke?