5 tips til at få en god flytning

5 tips til at få en god flytning

27. maj 2019 Slået fra Af HDesign

Vi kommer alle sammen til at skulle flytte et par gange i vores liv. Det er ofte noget, som de færreste har lyst til, fordi det er hårdt arbejde. Samtidig glæder du dig til at starte et nyt kapitel, og det er i sidste ende det, som får os gennem det. Det er altid godt med nogle gode tips, når det kommer til at flytte. Hvis du har brug for flere råd, kan du altid læse mere her.

5 gode flyttetips

  1. Gør alt klar dagen forinden. Du skal ikke vente til samme dag, som du skal flytte med at pakke sammen. Det tager alt for lang tid at pakke sammen, så du kommer til at fortryde denne fremgangsmåde. I stedet skal du sørge for at være helt klar på selve flyttedagen. Dit eneste job på selve flyttedagen er at flytte, intet andet.
  2. Flyt små ting på sin egen dag. Vi vil råde dig til, at du bruger to dage på at flytte. Første dag pakker du alt sammen i flyttekasser. Hvis du allerede har adgang til dit nye hjem, kan du ligeså godt flytte dagen af med at flytte alle dine ting derover.
  3. Brug flyttemænd. Mange kan ikke lide at flytte, og derfor er det helt naturligt at hyre nogle til at gøre det. Selvom du bruger et flyttefirma, bør du stadigvæk pakke alt ned selv. Du betaler dem pr. time, så du bør kun bruge dem til at flytte dine ting. Det er ikke meningen, at de skal nedpakke dit hjem.
  4. Pak alt sikkert ned. Selvom et flyttefirma passer på dine ting, er det stadigvæk en god idé at beskytte dine ting bedst muligt.
  5. Fordel altid vægten ligeligt. Du skal ikke have tunge og lette flyttekasser. Du skal have en masse flyttekasser, som vejer nogenlunde det samme.