4 forskellige opbevaringstips

4 forskellige opbevaringstips

21. maj 2019 Slået fra Af HDesign

Når det kommer til folks hjem, så kan det være enormt svært at finde plads til alt. Der er mange, som har problemer med, hvor de skal opbevare ting, hvilket resulterer i at det ender med at ligge og flyde og rode rundt omkring. Det er derfor en god idé at få styr på din opbevaring, hvis du er en af de mange, som har lidt problemer med rodet derhjemme. Med den rette opbevaring kan du nemlig vise dit hjem frem uden at skulle rende og gemme ting under sengen. Du behøves aldrig bekymre dig for uindbudt besøg, da det ikke længere roder rundt omkring, fordi der er mangel på opbevaring.

Har du svært ved at vide, hvilke former for opbevaring, der passer ind i dit hjem, så kan du læse med her, hvor der kommer 4 smarte tips til, hvordan du kan opbevare dine ting.

1.      Glasskabe

Hvis du gerne vil have noget ekstra opbevaring til pæne tallerkner og lignende, som aldrig bliver brugt, fordi det ligger på loftet, så kan du med fordel anvende skabe i glas. Det er en elegant form for opbevaring, som kan være med til at vise nogle af dine ting frem. Det er derfor oplagt, hvis du for eksempel har et pænt sæt tallerkner eller andet du er stolt af, som godt må stå på udstilling. Det er på sin vis en form for udstilling, så det er en rigtig god opbevaringsform for ting, du er stolte af, som ellers ender på loftet og aldrig bliver vist frem.

2.      indbyggede skabe

Indbyggede skabe kan være en rigtig god idé, hvis du har nogle indhak i huset, som er for små til, at de kan bruges til noget andet. En anden mulighed er også, selv at lave et hul i væggen, hvor der kan indbygges et skab eller en reol. Med et indbygget skab slipper man nemlig for at bruge ekstra plads i rummene på at have et skab eller lignende stående. Det er derfor en enormt pladsbesparende løsning, som ser smart ud samtidig med, at det fungerer som en effektiv opbevaringsform.

3.      Flettede kurve

Hvis du gerne vil give dit hjem et unikt og hyggeligt præg, så kan du overveje at bruge flettede kurve til opbevaring. Denne form for opbevaring fungerer særdeles godt, hvis du for eksempel har nogle ekstra tæpper og puder, som der ikke er plads til i enten sofaen eller sengen. I stedet for at de ender på gulvet eller ligger og roder i sofaen, kan du let smide dem over i en kurv i hjørnet af rummet. Selvom det ikke bliver helt gemt væk, så bliver det en rigtig fin del af indretningen, hvor gæster altid har et tæppe til rådighed, hvis de fryser.

4.      Reolvæg rundt om døren

En super smart måde at udnytte alt pladsen i stuen på er ved at lave en hel reolvæg, som går rundt om døren. Det ser enormt elegant og stilet ud, og man får samtidig rigtig meget opbevaringsplads med i købet.