3 spare tips du kan benytte i dag

3 spare tips du kan benytte i dag

25. juni 2019 Slået fra Af HDesign

De fleste vil gerne spare penge, fordi det er ikke sjovt med faste udgifter, som altid gør, at du ikke har råd til de sjove ting i livet. De fleste af os vil hellere bruge tusind kroner ekstra på en ferie.

Derfor kan du benytte vores spare tips, for det er noget, som alle kan gøre.

  • Køb printerpatroner online. Se mere her.
  • Skift til en billigere forsikring.
  • Spar på vandet.

Alle råd gør ikke, at du får en masse penge med det samme. Men hvis du gør disse tre ting, vil du have penge om et år, når du skal til at bestille din ferie.

Printerpatroner er billigst på nettet

Der er stadigvæk mange, som køber printerpatroner i butikker og her ender du med at betale overpris. I stedet for bør du købe printerpatroner på internettet.

Her har du både mulighed for at købe kopi printerpatroner og den ægte vare. For de fleste vedkommende vil vi anbefale, at du køber kopien, for der sker ikke noget ved det. De store printerfirmaer skriver altid, at hvis du ikke benytter deres blæk, så kan de ikke garantere, at du får pengene tilbage, hvis der sker noget med din printer.

Sandheden er, at der aldrig sker noget og hvis der gjorde, så ville det helt sikkert ikke være dine kopi-printerpatroners skyld. Hvis der sker noget med din printer, kan du altid tage dine kopi-printerpatroner ud så har de ingen mulighed for at vide det.

Spar på vand og el

Det er altid en god idé at spare på alt. Det gælder både vand, el og fjernvarme. Det er godt for miljøet, at du tænker over dit energiforbrug. Samtidig er det også godt for din pengepung, så det er en win-win at tænke på miljøet.

Sæt alle disse tips i gang med det samme.